Lybæk Band

LB@bernardo.dk

Email mig

info@Bernardo.dk

Dyk – Vragsafari Østersøen 2011

Dykkerferie Vragsafari Østersøen 02-Juni - 05-Juni - 2011

I de sidste par måneder er der blevet arbejdet intens på at få Mogens husbåd klargjort som dykkerbåd.

Per og Niels har været den primære motor på projektet, de har svejset, banket, skruet i en uendelighed, de har svedt tårer, og undervejs haft mange bekymringer,… læs udfordringer… som de selvfølgelig har løst til UG.

02 Juni

Vi starter op Torsdag den 02 Juni, kl. 09:00 i klart og varmt vejr, klar til afgang kl. 11:00.

Vi for læsset dykkergrejet , som vi opbevarer i de berømte sorte gummi/plastic dykkerkasser, der er lavet plads til kasserne under den nye bænk, hvorpå man kan monterer sin dykkerflaske.

Der er tænkt på alt…

Vi et nu klar til afgang , vi sejler direkte til første dyk, kanon vraget… På kanonvraget ligger en bøje,  hvorpå der står undervandet.nu , bøjen er sat fast på kanonerne på vraget, så der er bare ned langs linen og så er vi på vraget,tak til Undervandet.nu.

 

 

Efter dykket er der brunch, Line og Connie har kokkereret i køkkenet, der er røræg, pølser, bacon, ost ,der mangler bestemt ikke noget.
Vi sejler mod Falsterbro kanalen, vejret er skyfrit, ingen vind rører sig, og der er ingen strøm, vandet er blikstille.
Solen er på vej ned, et fantastisk syn, hvad mere kan man forlange..
Vi lægger til ved Falsterbro kanalen, og endnu engang trakterer Line og Connie, med et overdådigt måltid… Som vi spiser med en flot solnedgang som tilskuer.
24:15 vi er trætte, vi skal op kl. 06:00, Falsterbro kanalen åbner hvert time, og vi skal med kl. 07:00.

03 Juni

Vi for hus båden fra kaj, broen går op, og vi sejler gennem kanalen, klar til endnu en spændende dykkerdag.

Vi finder vrapperen, for sat en bøje i vandet, vi dykket 3 gangen  på vraget.

Vi Sejler til Rødvig havn, for tændt grillen og endnu engang har dagen budt på brunch, gril om aften, kokkereret at det berømte kokke par… The Kokkers…Line og Connie.

Klokken er igen blevet over midnat, vi er godt trætte efter endnu en dag på havet, igen en dag med blikstille hav, sol og atter sol.

04 Juni

Op kl. 0800 af sted til nye dyk
Et dyk på Stevns klint, med den hvide kridt-bund, da vi afslutter dykket er vi et godt stykke fra hus-båden, vi hejser en overfladebøje, og straks, er Zodiac’en på vej over og hente os.

Per har under dykket fanget et par fladfisk, som vi efterfølgende for stegt på panden.

Vi dykker endnu et dyk på Minus Bismark, en lille vrag på 50 meter, så sætter vi turen hjem mod Amager, vi er i havn. kl. 01:00.

Per og Niels skal have stor ros for opbygningen af båden, uden dem havde det ikke været denne succes, de har lavet et fantastisk stykke arbejde på båden.

Stor ros til skipper, der sejlede os trygt rundt i Østersøen.Vrag-Safari-Dyk Hilsen Johnny Bernardo

End of line