Lybæk Band

LB@bernardo.dk

Email mig

info@Bernardo.dk

Musik – Instrumenter

Musik Instrumenter

Her kan du se hvilke musik instrumenter jeg spiller på.

I 1952 lancerede Gibson den elektrisk guitar i samarbejde med guitaristen Les Paul. Guitaren blev opkaldt efter guitaristen (Les Paul).

Les Paul guitarerne blev populære som rock og heavy metal guitarister.
Mellem 1974 og 1984 flyttede Gibson fra Kalamazoo til Nashville, Tennessee, Gibson er kendt for at producere guitarer af høj kvalitet.


 

Sidst i 50’erne var perioden hvor humbucker pick-uppen blev udviklet.

Humbucker guitar-pickup,blev opfundet af Seth Lover (fra firmaet Gibson) i 1955.
Humbuckeren var et bud på at løse problemet med elektromagnetisk støj, som var et stort problem på de eksisterende single coil-pickupper.

Støjen udbalanceres ved at bruge to single-coils, normalt placeret side om side med modsat magnetisk og elektrisk polaritet.
Da spolerne sidder på hver side af strengen, vil signalet fra strengens påvirkning være i modfase i hver spole og dermed være i fase, da disse indbyrdes er forbundet modsat.
Netop fordi både spolerne og magneterne i den ene del af humbuckeren er vendt omvendt, vil signalet blive i rigtig fasevendt, hvorimod støjen bliver i modfase hvorved støjen afbalances, da den kommer ud i 0 grader forskudt fase.

Denne kobling giver også pickuppen en anden lyd – styrken på det elektriske signal den afgiver er dobbelt så stor, og nogle af de meget lyse toner bliver også dæmpet.

Både humbucker- og single coil-pickupper bruges i dag på guitarer, da nogle musikere foretrækker den lysere, skarpere lyd af en single coil-pickup.

 • Body: Mahogany
 • Top: Maple veneer
 • Neck: Mahogany
 • Fretboard: Pao Ferro
 • Trapezoid fretboard inlays
 • Neck profile: ´60 Slim Taper D
 • Scale: 629 mm (24.75″)
 • Nut width: 43 mm (1.693″)
 • 22 Frets
 • Pickups: 2 Epiphone Alnico Classic (neck and bridge) humbuckers
 • Controls: 2 volume and 2 tone CTS electronics
 • Locktone ABR Tune-o-matic bridge
 • Stopable tailpiece
 • Grover 18: 1 machine heads
 • Colour: Alpine White
Epiphone Les Paul Studio Alpine White
Kent Guitar - Årgang 1960

Kent var et mærke med elektrisk guitar fra 1960’erne og 1970’erne. Brandet “Kent” blev grundlagt af Buegeleisen og Jacobson, en distributør af musikinstrumenter med base i New York City, i 1960. Tidlige Kent-guitarer blev lavet af Hagstrom, der er baseret i Sverige. Disse blev mærket “Kent” i USA og “Futurama” i Storbritannien.

Tokai blev grundlagt i 1947.  Tokai har produceret akustiske guitarer, elektriske guitarer, elektriske basser, autoharper og melodicas.
Tokai har bygget mange Gibson- og Fender-efterligninger.
I 1965 begyndte Tokai at fremstille klassiske guitarer og i 1968 begyndte at lave Hummingbird elektriske guitar-serien og i 1970 begyndte at fremstille Hummingbird Acoustic modeller. 
Tokai-replikaer er af meget god kvalitet. Træmaterialerne er meget bedre end original. Fender-replikaer blev startet officielt i 1977. Dette var også gode guitarer. Brug af træmateriale af god kvalitet med fantastisk håndværksmandskib. “Springy Sound” Stratocaster-replikaer og “Breezy Sound” Telecaster-replikaer er bedre end den originale Fender.
Tokai har egen fabrik og har bygget guitarer til mange berømte kendte mærker som Fernandes og Fender Japan.
Fender Japan bruger mange underkonstruktører som Fujigen, Dyna, Tokai og Terada. 
Stratocaster Tokai Goldstar Sound 1982
Produceret i Californien i byen CORONA, hvilket der også står på selve guitaren, ganske specielt, nu vi er i Corona tider :-).
Fantastisk guitar, meget meget flot, lakken changerer i sort, grøn brun. 
Den amerikanske Ultra Telecaster har en unik “Modern D” -halsprofil med ultravalsede gribebrætkanter for timevis af spillekomfort, og den tilspidsede nakkehæl giver nem adgang til det højeste register.
Et hurtigt 10 ”-14” gribebræt med sammensat radius med 22 mellemstore jumbo bånd betyder ubesværet og nøjagtig solo, mens Ultra Noiseless ™ Vintage pickupper og avancerede ledningsindstillinger giver uendelige tonemuligheder – uden hum.
De skulpturelle bageste kropskonturer er lige så smukke som de er funktionelle. Dette alsidige, avancerede instrument vil inspirere dig til at skubbe dit spil til nye højder. Andre funktioner inkluderer forseglede låsemaskiner, krom hardware og knoglemøtrik. Inkluderer premium støbt hårdt etui.
Fender AM Ultra Tele RW Texas Tea
Fender AM Ultra Tele RW Texas Tea

Plug-and-Play Guitar Wireless Systems
Relay G10 giver dig mulighed for at bevæge dig frit – uforbundet til din forstærker.

Designede til at være lige så let at bruge som et konventionelt guitarkabel.

Tilslut G10T-senderen til din guitar, bas eller andet instrument, og den synkroniseres automatisk med modtageren via den optimale trådløse kanal.

Der er også en afbalanceret XLR ud over standard 1/4 “output for øget fleksibilitet, når du tilslutter din G10 til optagegrænseflader, mixere og andre enheder.

 

Relæ G10T Plug-and-play instrument trådløs sender Den trådløse G10T-sender er kompatibel med de trådløse Relay G10- og Relay G10S-guitarsystemer

G10T-senderen har et genopladeligt internt batteri, der giver op til seks timers spilletid. For at genoplade batteriet skal du slutte senderen til en trådløs G10- eller G10S-guitarmodtager.

Line 6 Relay G10SR Digital trådløs Guitar Receiver, Kombineret med Line 6 Relay G10T trådløs transmitter, vil det give dig mulighed for at gå helt trådløs. Ved at tilslutte den trådløs sender til din guitar eller basens udgangsstik, kan du sende din lyd direkte til modtageren og gennem til din forstærker, samtidig med at du sustainr klarheden og definitionen af en kablet forbindelse. 

Top end teknologi. Metalkonstruktionen gør Relay G10S fremragende holdbar, så du kan tage den, hvor du vil uden frygt for at bryde. Dens kompakte størrelse og inddragelsen af en 9V DC strømforsyning gør det let at integrere i ethvert pedalboard, og det kræver ingen setup overhovedet at begynde at bruge den. Touring fagfolk har brugt trådløs systemer som en nødvendighed i mange år, og nu kan du også.

KORG debuterer den nyeste High Performance Arranger i den roste Pa-serie af professionelle arrangører.

Pa1000. Pa1000 har masser af nye lyde (med Defined Nuance Control for forbedret realisme), der holder optrædener friske og spændende samt et enormt udvidet udvalg af stilarter, der dækker musikgenrer fra hele verden. Kombiner dette med kraftfuld ydelsesfunktionalitet, en intuitiv brugergrænseflade og rig, skulpturel lyd, og du har en Arranger for den mest kræsne og krævende afspiller.

Pa1000-lydmotoren bruger fire gange PCM-hukommelsen fra den bedst sælgende Pa900 og udvider mængden af ​​bruger-PCM-hukommelse til 600 MB ved hjælp af komprimering. Antallet af User Style-lokationer er også udvidet til et maksimum på 1.152, som vil dække næsten enhver tænkelig stil.

Det forbedrede indbyggede højttalersystem producerer en stærk, fyldig lyd, der forbedres af standardfunktioner såsom TC Helicon Vocal Harmonizer, en Dual MP3-afspiller og -optager og Dual Crossfade Sequencer.

Videooutput er standardiseret, så dit publikum kan synge med på teksterne på skærmen. Pa1000 pakker alt dette i en høj kvalitetskasse med aluminiumsindsatser i sidepanelerne på et elegant chassis for at give et prestigefyldt look på enhver scene!

Helt nyt er tilføjelsen af ​​KAOSS FX, som giver dig kreativ kontrol over din præstation. Fra subtil morphing mellem variationer og trommesættyper, fin blanding mellem akkompagnement lyde, live omformning af igangværende rytmer til de mest radikale tone-knasende effekter brugt af utallige DJs, tape forsinkelse og arpeggios, du kan tilføje ‘flydende blanding’ til enhver stil eller MIDI-sang ved hjælp af brugervenlige computerassisterede kompositionsfunktioner. Skub grænserne for din musikalitet!

Pa1000 sætter ny standard for arrangørarbejdsstationer.

Et massivt spring fremad fra den legendariske og bedst sælgende Pa900, KORG har hævet niveauet for ekspertise ved at tilbyde nyere, endnu mere realistiske lyde og kraftfulde nye funktioner, leveret i et slankt og professionelt design til en endnu mere overkommelig pris.

Kan du lide at lege med lyde ?  så er pedalboard lige noget for dig, man kan blive ved og ved med af søge efter den perfekte lyd, som man aldrig finder :-).

POD® Go guitarprocessoren får dig på vej til den ultimative tone via dens ultra-bærbare og lette design, enkle plug-and-play interface og de bedste toner i klassen.

Klassens bedste ydeevne inklusive forstærker-, førerhus- og effektmodeller hentet fra den prisvindende HX-familie af processorer
Enkel grænseflade med farvedisplay hurtig og nem toneoprettelse
Bærbar Kompakt, letvægtsdesign.
4,3 “(11 cm) LCD-farvefarve gør det nemt at se, hvad du laver.Farve-fodkontakt-LED’er angiver, hvilken type effekt der er aktiv
Indlæs tredjeparts kabinets impulssvar (IR’er) for ubegrænset kabinetmuligheder
Snapshots giver dig problemfri skift mellem toner uden lydudfald
Gratis POD Go Edit-app til nem forudindstillet redigering og sikkerhedskopiering
Stereoeffektløkke og TRS-ekspressionspedal / dobbelt fodkontaktindgang
Opret forbindelse til en traditionel forstærker via 4-kabel-metoden
4-in / 4-out 24bit / 96kHz lydinterface til optagelse og re-amping

Føl kraften med denne mægtige 100W combo. Bevæbnet med en brugerdefineret 12 ”højttaler leverer MG101FX en imponerende live lyd. Tag fuld kontrol over din tone med trebånds EQ, fire kanaler og et komplet sortiment af digital FX.

Overalt hvor du rejser, uanset om du vil tage det gigging eller medbringe det i studiet, er MG101CFX forstærkeren til dine musikbehov.

Spil og øv med millioner af sange, og få adgang til over 10.000 toner.

Spark-forstærkeren og appen arbejder sammen, generere  autentisk bas og trommer, der følger dig.

Viser automatisk guitarakkorder til millioner af sange.
Vælg en hvilken som helst sang, så viser Sparks smarte app automatisk sine guitarakkorder i realtid, mens du spiller.

Uanset om du spiller uberørte melodier, akkorder,  giver Spark dig en komplet guitarforstærkermodellering og multieffektmotor .

Spark guitarforstærkerens to højttalere er designet til at give dybe basser og krystalklare højder til enhver musikstil. Tilslut og afspil eller stream din musik ved hjælp af Bluetooth i high-definition lyd.

Tilslut Spark og optag let på din computer.


Akustisk guitarforstærker
Alsidig tone til ethvert instrument.
Spark er ikke kun en elektrisk guitarforstærker – den kommer også med forstærkermodeller og effekter til bas og akustik.

En komplet guitarforstærker designet til alle niveauer af spillere.
Spark er et kraftværk 40 Watt combo,  med bas-, mellem- og diskanttone-stak-kontroller plus praktiske mod-, forsinkelses- og rumklangseffekter.

Forudindstillede programmer til tonestarter, en indbygget tuner, tryk på tempo og mere, vil du blive blæst væk af Sparks alsidighed og autentiske følelse.

18 Input Digital Mixer for iPad / Android Tablets

 • 16 MIDAS PRO microphone preamplifiers
 • Integrated Wi-Fi module and multi-channel USB audio interface
 • Tablet-controlled (via iOS or Android) 18-way digital mixer for studio and live use
 • Built-in Tri-Mode Wi-Fi router for direct operation – no external router required
 • 18 x 18 channels
 • Bidirectional USB2.0 interface
 • Dugan-style automixing automatically manages microphone gain
 • 4 DSPs
 • ULTRANET connectivity for P-16 Personal Monitoring System
 • 6 AUX and main LR buses
 • DSP and 6-band parametric or 31-band graphic EQ
 • 6 XLR aux outputs and 2 XLR main outputs plus headphone output
 • 40-Bit digital signal processing
 • Free iOS, Android and PC / Mac / Linux apps for remote control via Ethernet, LAN or Wi-Fi
 • MIDI In/Out allows the mixer to be controlled via MIDI devices or used as a USB-MIDI interface
 • Free download of future firmware updates, including new FX “plug-ins”, from midasconsoles.com
 • Automatic universal switching power supply
 • Height: 3 U
 • Dimensions (W x D x H) 333 x 149 x 140 mm
 • Dimensions without side panels: 311 x 132 x 150 mm
 • Installation depth: 114 mm
 • Weight 3.9 kg
 • Includes rack mounts and rack bumpers for flexible rack and stage applications

ANT MIN 30 - UHF In-Ear System

UHF In-Ear System

 • Stereo eller Dual Mono
 • Frekvensområde: UHF 823 – 832 MHz og UHF 863 – 865 MHz
 • 96 kanaler – 8 grupper af 12 kanaler
 • 2 Combo-indgange (XLR/6,3 mm-stik)
 • Kan betjenes i stereo eller mono
 • 12 dB omskiftelig PAD / indgangsdæmpning
 • Begrænser
 • Sendermål: 212 x 44 x 96 mm
 • Modtagermål: 64 x 90 x 23 mm
 • Sendervægt 560 g
 • Modtagervægt: 95 g
 • Inkl. rack monteringssæt med BNC kabel og Beyerdynamic PE-40 hovedtelefoner

Spark GO Portable Smart Guitar Amp & Bluetooth Speaker – Positive Grid

Søger du efter en Guitar trænings forstærker, der lyder fantastisk, er lille, bruge batteri/kan oplades.

Som via en APP, kan spille præcis den lyd du savner/ønsker, elller brug den til at spille backingtracks.

Så skal du kikke på Posetive Grid serien

Det er den mest geniale guitar forstærker på marked.

 

AeroBand|Pocketdrum& Wireless Bluetooth Drumsticks

Vil du gerne spille trommer, men har ikke plads til et trommesæt, så er Aeroband virtuel tromme sæt en god ide.

Man spille på virtuelle trommer, det er en fantastisk måde, at snuse til trommer på, uden at investerer i en stort trommesæt

Hvorfor rende rundt og snuble i guitar ledninger , når nu der eksisterer en hav af wireless systemer, til både billige og dyre penge.

Dette Lekato, system har jeg givet kr. 320.- for, inc oplader, 

der er både mini jack og ald. jack på enhederne.

 

Alt musik grej kræver strøm

Strømmen skal selvfølgelig leveres af nogle fede strøm forsyninger. 

 Cioks Har udviklet en serie, strømadapter.

Jeg bruger en DC7 og Crux

som leverer fra 9-18 Volt fra 660mA til 2700mA.

End of line